Reszponzív Design


Készítettesse egyedi weboldalát velünk! Minőségi és modern weboldal jó áron és precízen!

RÓLUNK


A Webbers.hu kifejezetten a letisztult és a felhasználó által könnyedén navigálható weboldalak megtervezésével és működtetésével foglalkozik. Egyszerűbb, de akár komplex, reszponzív, azaz a lehetőségekhez igazodó, rugalmasan alkalmazkodó weboldalak megépítését is vállaljuk. Kollégáinkkal gyors és precíz munkával egy egyszerű weboldalt akár kevesebb mint egy hét alatt felépítünk és működésbe hozunk.


Terveztesse meg saját weboldalát nálunk!

Ingyenes konzultációért hívjon ezen a számon: +36 70 674 4630

SZOLGÁLTATÁSAINK


Kontent

Segítünk a weboldalra kikerülő tartalom megírásában és tökéletesítésében.

Platformok

A webbers által elkészített weboldalak minden kijelzőn, annak nagyságának megfelelően jelennek meg.

Optimalizálás

Weboldalainknak biztosítunk megfelelő keresési kulcsszavakat, melyek növelik az oldal népszerűségét és növeli az oldal keresési találatok számát.

Design

A webbersnél nem csak egy weboldal működésével, hanem kinézetével is foglalkozunk.

Egyéb

Itt a webbersnél minden feladatra készen állunk. Egyedi weboldal tervezése mellett, a weboldal installálásában is segítünk!

Milyen egy jó weboldal?

A jó weboldal már megjelenésében, esztétikus és letisztult látványelemeiben felhívja magára az odalátogató figyelmét, aki elsősorban tájékozódni szeretne az adott oldalon. Ezért a figyelemfelkeltő grafikán túl a könnyen követhető szerkezet az elsődleges, amely a weboldalra látogató gondolkodását követve juttat el a keresett információkhoz. Ugyanakkor lényeges, hogy a weboldal elnevezése is könnyen megjegyezhető, találó, keresőprogramokkal is azonosítható legyen. Weboldal nélkül nem lehet egy vállalkozás sem jelen az online térben.

WEBOLDALFAJTÁK